1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
 • ΚΠΕ Φιλιππιάδας

  Τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, έχοντας στο επίκεντρό τους την περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσω της βιωματικής μάθησης, έχουν στόχο να κινητοποιήσουν εκπαιδευτικούς, γονείς, παιδιά, έφηβους αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.

 • Δήμος Ζηρού -

  O Δήμος Ζηρού δημιουργήθηκε από τη συνένωση τριών πρώην Καποδιστριακών Δήμων και μίας Κοινότητας. Το Δήμο Φιλιππιάδας, το Δήμο Θεσπρωτικού, το Δήμο Ανωγείου και την Κοινότητα Kρανέας.

 • Ηλεκτρονική τάξη

  Η υπηρεσία Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη) απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με στόχο τον εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας που πραγματοποιείται καθημερινά στo σχολείο, με σύγχρονα εργαλεία που ενδυναμώνουν τη διαδικασία της μάθησης.

 • Εκπαιδευτικές κοινότητες και Ιστολόγια

  Βασικός στόχος της υπηρεσίας είναι η δημιουργία κοινοτήτων μάθησης και πρακτικής με στόχο την αλληλοενημέρωση, την αλληλοϋποστήριξη, την ανατροφοδότηση και συνακόλουθα τη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας.

 • Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

  Ενημερωθείτε για τα θέματα που αφορούν τα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας από το δικτυακό τόπο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 • Υπουργείο Παιδείας

  Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο της Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

 • Σχολικό Δίκτυο

  Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ενώνει εκατοντάδες σχολεία και προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους μαθητές. Βρείτε πληροφορίες για σχολεία και πανεπιστήμια, παίξτε παιχνίδια, λύστε κουίζ και λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς. Διαβάστε ιστολόγια που διατηρούν σχολεία, εκπαιδευτικοί και μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και δημιουργήστε το προσωπικό σας «μαθητικό» email.

 • e-yliko

  Η επίσημη εκπαιδευτική πύλη του υπουργείου Παιδείας. Βρείτε και κατεβάστε λογισμικό για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ενημερωθείτε για τις δράσεις και τα προγράμματα του υπουργείου, μάθετε ποιοι διαγωνισμοί «τρέχουν», περιηγηθείτε σε ψηφιακές βιβλιοθήκες και βρείτε υποστηρικτικό υλικό για όλα τα μαθήματα.

 • Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

  Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του ΙΕΠ. Το ΙΕΠ λειτουργεί ως επιστημονικός φορέας με κύριο σκοπό την επιστημονική έρευνα και μελέτη θεμάτων τα οποία αφορούν την Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση, τη μετάβαση από τη Β/βάθμια στην Γ/βάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τη διαρκή και τεχνική υποστήριξη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής στα θέματα αυτά.

 • Ψηφιακό Σχολείο

  Βρείτε και κατεβάστε όλα τα σχολικά βιβλία (εμπλουτισμένα με διαδραστικό περιεχόμενο), καθώς επίσης και πλούσιο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

 • Eduportal

  Η Ελληνική Πύλη της Παιδείας κρύβει μέσα της πλουσιότατο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Θα βρείτε, επίσης, κατάλογο σχολικών εργασιών (διαθεματικές, συνθετικές, εκπαιδευτικών, ευρωπαϊκών προγραμμάτων), ενώ έχετε τη δυνατότητα να καταχωρίσετε και τη δική σας εργασία. Απαιτείται δωρεάν εγγραφή.

 • Ασφαλές Διαδίκτυο

  Ο κόμβος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου έχει φτιαχτεί για να βοηθήσει τους μαθητές να χαρούν το Ιντερνετ με ασφάλεια. Τα μικρά παιδιά μπορούν να συνδυάσουν γνώση και διασκέδαση στο «μαγικό» νησί του Saferinternet, ενώ οι έφηβοι θα βρουν τη δική τους διαδικτυακή γωνιά, στο Υouth Ρanel.