1ο Γυμνάσιο Φλιππιάδας

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 • Δεκεμβρίου 22, 2017

  Χριστουγεννιάτικη γιορτή

  Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Οι μαθητές τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και μας μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων με τη βοήθεια της ορχήστρας και της χορωδίας του σχολείου μας. Τη γιορτή συντόνισε η μουσικός του σχολείου μας κ. Νικολίνα Σταματοπούλου.


  6η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

  Με αφορμή την 6η Μαρτίου, ημέρα Δράσεων κατά της Βίας στο Σχολείο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 από τους μαθητές μας.
 • Γιατην Α’ και Γ’ τάξη Γυμνασίου, η ημέρα αυτή ήταν μια αφορμή για μαθητές και εκπαιδευτικούς να ανταλλάξουν σκέψεις, πληροφορίες, ερεθίσματα και ιδέες μέσα από βιωματικό υλικό με τίτλο "ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ" που επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες Άννα Πετσούκη και Ουρανία Παλιάτσου.

 • Η Β΄ τάξη Γυμνασίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων με ευθύνη της ΔΔΕ Πρέβεζας παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση που επιμελήθηκε η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Θεσπρωτικού με τίτλο "Ο Κωσταντής" της κυρίας Φρειδερικής Νάσση.

 • ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2016

  Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου εορτάστηκαν οι Τρεις Ιεράρχες και ακολούθησε κοπή Βασιλόπιτας για το 2016 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο μας.
  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ - 27η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

  Σήμερα στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις για την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος, που επιμελήθηκε η φιλόλογος του σχολείου μας Παλιάτσου Ουρανία.
  Το σχολείο μας με ένα αφιέρωμα για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος, που περιελάμβανε την προβολή ντοκιμαντέρ για την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και οπτικοακουστικό υλικό γύρω από τα γεγονότα που οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μαρτυρίες, συμμετείχε στις δραστηριότητες για την 27η Ιανουαρίου, ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος, με σκοπό την ενημέρωση και τον στοχασμό των μαθητών μας γύρω από το Ολοκαύτωμα και τις συνέπειές του για την παγκόσμια και ελληνική ιστορία.
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

  Η σχολική μας εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων παρουσιάστηκε από τους μαθητές του σχολείου μας. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγητές μας Αναστασιάδης Περικλής και Μπάθα Σπυριδούλα.