1ο Γυμνάσιο Φλιππιάδας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ


16 Μαρτίου 2016 - Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις του ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.Π. Πρέβεζας στο σχολείο μας

Στελέχη του ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.Π. Πρέβεζας επισκέφθηκαν το σχολείο μας και ενημέρωσαν τους μαθητές μας στα πλαίσια προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Κέντρο.

  Συγκεκριμένα:
  • Οι μαθητές της Α’ τάξης ενημερώθηκαν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 από την κ. Παναγιώτα Κεφάλα Κοινωνική Λειτουργό, για το πρόγραμμα «Ας μιλήσουμε για το διαδίκτυο». Στόχος του προγράμματος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι έφηβοι και να κατανοήσουν την πρόληψη του φαινομένου της εξάρτησης από το διαδίκτυο, να εντοπίσουν τους κινδύνους της μη ασφαλούς χρήσης του, και τις συνέπειες της προβληματικής χρήσης καθώς και να ανακαλύψουν τους τρόπους για να προστατεύουν τον εαυτό τους.

  • Οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης ενημερώθηκαν την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 από τον υπεύθυνο του Κέντρου κ. Γεώργιο Γέρο, Κοινωνιολόγο, και την κ. Μαρία Πασσατζόγλου, Ψυχολόγο Msc, για το πρόγραμμα «Είμαι και εγώ στην πρόληψη» με στόχο να κατανοήσουν οι μαθητές την έννοια της εξάρτησης και τις συνέπειες της χρήσης τσιγάρου – αλκοόλ – ναρκωτικών.  19 Φεβρουαρίου 2016 - Ενημέρωση από το ΚΕΣΥΠ Πρέβεζας.

  Το σχολείο επισκέφθηκε η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Πρέβεζας, κυρία Σφρίτζερη Γεωργία και ενημέρωσε τους μαθητές της Γ' Τάξης για τη μετάβασή τους από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.
  1 Απριλίου 2014 - Κλιμάκιο του ΚΕΠΡΟΝΑΠ στο σχολείο μας

  Την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 κλιμάκιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Πρέβεζας επισκέφθηκε το σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές μας στα πλαίσια προγραμμάτων Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Κέντρο. Δείτε περισσότερα